Sestri, za rođendan

Sestri, za rođendan

Ima 36 godina i ako Bog da, uskoro, majka četvero djece.

Vjerojatno je većini poznato da mene motivira ŽIVOT, te da su moje teme tekstova životne – ljubav, brak, majčinstvo, obitelj, usponi, borbe, padovi, neke realnosti i nerealnosti… Svašta nešto na što mi srce zaigra kao prije kad bih naišla pokraj našeg psa (da ne kažem ćuke), ali mene ta energija i pokrene, oživi. Banalna usporedba, ali najlakša za opisati zašto pišem svašta i zašto pišem ovako. Čovječe, baš imenom stranice – prepisujem govor duše!

Neka svih situacija, ljudi, fotografija, gesta, koji meni bude inspiraciju (ovim putem Vas obavještavam da mi slobodno možete slati zanimljive i inspirativne fotografije kao motivaciju za pisanje).

To se sve skupa zove život!
Kad ga živiš kako ti hoćeš, kako se tebi sviđa i još nekome u tvome životu, pa te čita, lajka, s ljubavlju komentira, traži tvoju knjigu…

To se zove punina života!

Kad te život išamara, izljubi, izgrli, a ti postaneš još jači, hrabriji, ustrajniji… Onda shvatiš da je najbitnija volja Božja i ono što se događa sada.

Jučer je bilo, sutra možda nikada neće doći!

Sva filozofija života staje u dvije riječi – OVDJE i SADA!
To se zove smisao kad ga imaš s kime dijeliti i od koga učiti…

E, ona je meni punina, smisao, radost…
Ne samo zato jer je tako posebna, što bi mater rekla – salalna (jer i je), nego zato što je to biće koje ne mogu ne voljeti zbog svega onoga što ona u sebi nosi, a mome životu mnogo znači!

Koliko postoji moja stranica, toliko puta javno pisala sam o njoj, na njezin rođendan, ali svaki put imam još nešto reći, drugačije, potpunije…

Ona je sve ono što u ove riječi ne može stati, a, ono, digne te iz “mrtvih”.

Što ti onda više trebam reći?!

Nju se ne analizira, nju se voli!

Sestro moja, i moja stranica te bilježi – SRETAN I BLAGOSLOVLJEN OVAJ 36-i!

Moja si radost i moj smijeh!

Eto, volim te! 

sestra Marijana