Predstavljanje knjige u Širokom Brijegu 12.12.2018.

Predstavljanje knjige u Širokom Brijegu 12.12.2018.

Nije bitno ono što jesi u svojim željama nego ono što jesi u Božjem planu za tebe! 

Nemojte odustati ni onda kada vam se Božji planovi za vaš život baš i ne sviđaju, jer tu se događa susret onoga što vrijedi i onoga što nas umara. U tom trenutku odlučimo prepustiti vodstvo Kralju s Križa, a svoj ego krotiti, katkada i bezuspješno! No, znamo da se isplati!

Ovo je optjevala moja predivna Frama, koja je imala veliku ulogu u mome duhovnom hodu i mojoj duhovnoj izgradnji.
Bez njih i moga zbora iz Turčinovića ova večer ne bi bila potpuna. 
Ta večer, dvanaesti prosinca, već prošle 2018 godine.

Ne bi bila to bez našeg fra Dane, koji je mojoj knjizi dao puninu, te njegov govor ove večeri, koji je unio slatkoću na duhovni dobitak svima nama.
Niti bez mojih čitača: Ive Grbešić, koja je čitala uvod moje urednice Sanijele Matković, koja je nažalost bila spriječena biti s nama, no njezina uloga ne gubi na važnosti, nego baš naprotiv čini je još dubljom, jer je ona davala smjernice za nastanak ove knjige, Vesne Mandić koja je ovoj večeri dala obris raja, baš zato jer ima dušu, Andrei Musa koja je bila velika potpora i pomoć za nastanak ove knjige i ove večeri, Zdravke Hrkać, koja je moje sunce, koje je i tu sijalo, te profesionalca, voditeljice Višnje Spajić, koja je svojim govornim vještinama dala jasnoću večeri i knjige uopće.
I oni što su bili na prodajama knjige, fotografiranju, jednako su važni. 
Oni su još jedna kockica mozaika.
Financijska podrška onih koji su svojim prilogom dali mogućnost da knjiga uopće ugleda svjetlo dana!
Moji talentirani ilustratori: Ana Zelenika, Marija Marković, Mirela Buzov i Iva Mandić Stojaković te lektorica Mirela Lovrić, s kojom je bio gušt surađivati kao i Gojko Jelić koji je odradio grafički dio knjige i uistinu bio velika podrška.
Moj muž, roditelji, brat, sestra, cijela obitelj, rodbina, prijatelji, kumovi, koji su bili uz mene kroz proces nastanka knjige, a još više dok ona nije bila ni na vidiku, tada je Marijana rasla, doslovno! Za ovu večer, za koju su učinili mnogo, na različite načine, posebno svojim dolaskom.
Baš svi ti prekrasni ljudi, koji su, svatko svojim dijelom, dali da ova knjiga i ova večer budu radost koju ću pamtiti, Bogu na slavu, a nama svima na blagoslov! 
Hvala za radost koju ste utkali u ovu malenu dušu, koja želi biti svaki dan bolja, često preteško, ali želi…

Situacije iz kojih smo nešto novo naučili se ne zaboravljaju!

I jedino je vrijedno ono što nas dovede korak bliže Njemu! 
Sve ostalo su prolazne sreće…
Volim vas sve…
Baš sve i vas koji ste ovdje i slušate govor moje duše! Bez vas ni moje pisanje ne bi imalo potpun smisao, jer ono što se dijeli, umnožava se! 
Veliko hvala!
Divno je što postojite!

Živote, dobar ti dan!