Pogledaj u Nebo!

Pogledaj u Nebo!

Katkada životu dajemo lošiju verziju sebe iako se u nama ona dobra suprotstavlja. Katkada učinimo ili kažemo loš sadržaj svoje knjige, iščitamo svoje mane i pretvorimo ih u svoje protivnike. Katkada se naš slabi i grešni dio pretvori u lopova koji se šulja po glavi i snovima, a mi ga nemamo snage uhvatiti iako ga vidimo. Katkada nam se svjetovi ruše poput kule koja je sagrađena na pijesku, duša nam !vapi za samim sobom, ali smo jednostavno kao paralizirani.

Znam, borba je svaki trenutak života, svaki korak, pokušaj ili let. Sve je borba da u svijetu vidimo pozitivnu stranu i u njoj živimo, a onaj dobri dio sebe pružimo i vinemo se u visine, jer smo više od svojih slabosti.
Život je satkan od dobrih i loših trenutaka, ponekad nam se čini da loši imaju takvu snagu izvući iz nas svu radost koju imamo, ali, nije tako.

Svijetlo vapi da uđe u tamnice naših duša, u sumrake naših lutanja i snova, viče onaj ranjeni čovjek koji samo želi voljeti i biti voljen.
Onaj gore nas želi zakriliti svojom ljubavlju kako bismo dostizali stvarne radosti već ovdje na Zemlji.

Isus te voli!

Sve ima svoje zašto, pa i pad!
Ustaješ i učiš se pravilnije hodati, učiš raditi na sebi, mane popravljati, a vrline tesati do veličanstvenih djela.

Voli me ovakvog kakav jesam jer dajem sve što imam, dajem sve verzije sebe. 
Samo iskrena ljubav zna opraštati, voljeti i kada si najranjiviji, samo iskrena ljubav, makar kriškom oka, vidi onu ljepotu u tebi, koja ju je i dovela k tebi.

Voli sebe i kad je teško, voli drugoga i kad te povrijedio, voli svoju ”lekciju” jer te naučila za novo sutra, voli kada najviše boli, voli kada nemaš snage ni za što.

Pogledaj Ondje gdje se svi svjetovi sastaju, tu se ljubav iznova rađa!